Maxine

söndag 19 september 2010

Söndag 19/9-10

Söndag och slut på en fullspäckad vecka. Torsdag-lördag har det varit tävling. Fredrik lyckades kvala ytterligare 2 hästar till Breeders så nu har vi 7 hästar klara. Annars var det inte några större framgångar denna veckan. Det ramlade lite bommar här och där. Men men, så är det ibland. Jag gjorde min 140 debut efter graviditeten. Det gick sådär. Full storm o en galen häst. Men nu väntar inomhussässongen o det gillar vi!
Imorgon bär det av till Belgien för hästarna, Fredrik, hans pappa Göran och vår jätte duktiga hästskötare Lina AE  (Jag la in en bild på henne o vår fina hingst Tellus som ska hoppa 5års klassen i Belgien).
Resan tar 12-13 timmar om man kör i ett sträck med lastbil men det blir alldeles för lång resa för dessa unga hästar så dom åker på eftermiddagen, övernattar på en veterinärklinik i Tyskland och beräknas vara framme på tisdag vid lunchtid.
Vår fina avkomma Kiara la Silla har tävlat i Donaueschingen med Rolf-Göran Bengtsson i sadeln. Det blev flefria rundor i både 145 och 150 där hon även va placerad. Väldigt roligt! Dessutom är båda 5åringarna vi ska ta med oss på unghäst-VM nära släkt med Kiara och det känns extra kul.
Nu ska vi äta kvällsmat och sen är det dax för Wilma att sova.

1 kommentar:

  1. Fin blogg, Lina! Ska försöka blåsa liv i min också - det är en kul form att jobba med. Lycka till i Belgien!

    SvaraRadera